1 Şubat 2010 Pazartesi

PATATES YEMEKLERİ

PATATES KAVURMASI
MALZEMELER:
  • 5-6 Patates
  • 1 Büyük boy soğan
  • 2 Diş sarımsak
  • 1 Kaşık domates salçası
  • Zeytinyağı
  • Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI:
  • Patatesleri soyup haşlayın.
  • Soğanı jülyen doğrayın,sarımsağı ince kıyın.
  • Zeytinyağını tencereye alıp soğan ve sarımsağı soteleyin.
  • Salçayı ilave edip karıştırın.
  • Küp doğranmış haşlanmış patatesi ilave edin.
  • Tuz ve karabiber ilave edin.
  • 5 Dk. kadar yavaş ateşte pişirin.
  • Sıcak servis yapın.


                                      AFİYET OLSUN......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...